Där kunden är i fokus

Hos oss hittar du en helhetslösning inom bygg och renovering

Framsidan av ett hus

Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Våra tjänster

Vi kan hjälpa dig med det mesta

Vitt nybyggt hus

Nybyggnation & Totalrenovering

Behöver ni hjälp med att bygga er nya villa, eller kanske renovera badrum och kök i ert nuvarande boende? Fokusera på er dröm och vision och lämna resten till oss. Vi sköter allt från kontakt, planering och sammanställd offert från alla yrkesgrupper till färdigt projekt.

Se referensbilder
Grått nyrenoverat kök

Snickeri

Dags att bygga ny altan, pool eller uterum? Fler eller färre väggar inomhus? Ring oss så kommer vi mer än gärna och ger er råd och kostnadsförslag helt kostnadsfritt.

Se referensbilder
Gräsmatta

Markarbeten

Grävhjälp? Att gräva för hand är tråkigt både för kropp och knopp. Vi kommer in på de flesta ställen med vår minigrävare. Allt från grävhjälp inför plantering av töjor, schaktning för gjutning av platta, grävning för pool eller mindre dräneringsarbeten. Tveka inte att att höra av er för en kostnadsfri offert.

Se referensbilder
Byggställning vid nymålat hus

Måleri

Vill du ha ommålat, tapetserat eller kanske fasaden målad? Vi har duktiga målare med många års erfarenhet inom både utvändig och invändig målning. Vid offertförfrågan kommer vi alltid ut och besiktar er fasad eller väggar inomhus för att kunna ge er ett fast pris på arbetet utan några tidkrävande eller ekonomiska överraskningar.

Se referensbilder
Nylagt trägolv

Golvläggning

Vi hjälper dig med alla sorters golv. Från Slipning av gammal parkett och läggning av ny, till klinkers och golvvärme i hallen eller Epoxigolv i garaget.

Se referensbilder
Närbild på rör

VVS & El

Vi har nära samarbete med pålitliga rörmokare & elektriker, samt ventilation och andra installationer, så som AC och klimatanläggningar. Vi är anslutna till säkert vatten och elsäkerhetsverket.

Tidigare projekt

Se våra inspirationsbilder

Kontakta oss

Önskar du att få ett kostnadsförslag?

Hos oss får du ett pris på hela jobbet och vi sköter all kontakt och planering oss hantverkare emellan. Hör av dig om du har några frågor så hjälper vi dig mer än gärna att hitta en lösning!

Namn

E-post

Telefonnummer

Adress

Uppdragsbeskrivning

Ring oss direkt